De Haan Bouw

Op 1 augustus 2016 ben ik, Jeroen de Haan uit Raalte, gestart met mijn eigen bouwbedrijf ‘De Haan Bouw’.

Vanaf mijn 16e heb ik gewerkt bij een goedlopend bouwbedrijf. Van leerling timmerman ben ik doorgegroeid naar allround timmerman en werd ik voornamelijk ingezet voor specialistische klussen.

Vanuit een jarenlange droom om ooit zelfstandig te gaan werken, ben ik in maart 2014 met een collega gestart met ons eigen bouwbedrijf; Frajer Bouw v.o.f. Anderen zagen dit als een spannende stap gezien de economisch instabiele tijd. Ikzelf ben er vanaf de start zeker van geweest dat het met mijn vakkundigheid, precisie en tomeloze inzet en energie een succes zou gaan worden. En dat is ook zeker gelukt, meer dan genoeg werk en nog veel belangrijker; vele tevreden klanten bij de oplevering van hun project.

Ondanks het succes, hebben wij gezien onze verschillende visies op de toekomst, gezamenlijk besloten de v.o.f. op te splitsen. Ik werk graag vanuit mijn passie, ben een doener en een perfectionist. Ik wil van het begin tot het einde van een project volledig betrokken zijn. Het was voor mij dan ook direct duidelijk dat ik als zelfstandige verder wil in de bouw. De stap naar de opstart van De Haan Bouw was dan ook snel gezet.

Mijn missie is om aan het einde van een bouwproject, de klant met grote tevredenheid achter te kunnen laten. Ik zal niet alleen op gevraagde momenten mijn advies geven, maar ook wanneer ik denk dat de huidige wensen of ideeën van de klant geoptimaliseerd kunnen worden. Bovenal wil ik zelf tevreden zijn over mijn werk, waarbij ik hoge maatstaven aanhoud.

U kunt mij altijd vrijblijvend bellen of mailen, zodat ik mee kan denken en adviseren in uw (ver)bouwplannen.

Jeroen de Haan, De Haan Bouw